Benefietavond 2006

Stichting Vrindavan organiseert Benefietavond

“Vrouwen, meisjes en babymeisjes een toekomst geven zegt mevrouw Gajadharsing, oprichtster van de stichting Vrindavan (de stichtingvrindan.nl) is opgericht met het doel een opvangtehuis te realiseren in Vrindavan, India. De afgelopen twee jaar heeft deze stichting een aardig bedrag ingezameld, maar dit niet voldoende om dit huis te bouwen. Om de bouw dit jaar nog te realiseren organiseert de stichting samen met vrijwilligers en sponsors op zaterdag 14 oktober 2006 een benefietavond in party- en danscentrum Rumberos te Den Haag.

Deze avond is bedoeld om zoveel mogelijk geld in te zamelen. In ieder geval gaat het volledige entreebedrag naar de bouw van het opvangtehuis. Er is zijn geen kosten ( ten laste van de stichting)
Verbonden aan deze avond, vanwege de vrijgevigheid van verschillende sponsors; o.a. Diamonds 2000 en Salseros etc.
Ook vind er deze avond een veiling plaats en zijn er vegetarische en niet-vegetarische maaltijden aanwezig. Het entertainment gedeelt zal onder meer bestaan uit een optreden van onder andere een buikdanseres, culturele dansvoorstellingen en een spetterend optreden van Diamonds 2000!
Dat de opbrengst van deze avond (inclusief de veiling) gegarandeerd ten goede aan de bouw van het opvang tehuis, wordt zeker gesteld door notaris Mr. K.Misiedjan.

Namens Stichting Opvangtehuis voor vrouwen en meisjes in Vrindavan (India)

 

Translate »