Bollywood Crash Course

Bollywood Crash Course

Sanoja Networks staat voor elke deelnemer van de Bollywood Crash Course een bedrag af van 20 euro. Een totaalbedrag van 180 zal spoedig worden overgemaakt op het rekening van Stichting Vrindavin.

* daarnaast zullen de meiden als ambassadeur optreden voor stichting Vrindavan

PERSBERICHT

Op 7 oktober zijn 9 deelnemers naar Bombay (of Mumbai, India) vertrokken om deel te nemen aan de Bollywood Crash Course IV. De Bollywood Crash Course is een exclusieve danscursus in het instituut van topchoreograaf/regisseur Ganesh Acharya, waar de cursisten in 14 dagen tijd onder strikte begeleiding en toezicht een certificaat proberen te behalen uit handen van de populairste choreograaf van de Indiase filmindustrie.

Naast de lessen van 6 uur per dag bezoeken de cursisten ook diverse musea, historische plaatsen en lunchen in exclusieve restaurants en hotels om de ‘glitter & glamour’ van Bollywood te proeven. Tegelijkertijd zullen de meiden worden gecast voor enkele filmproducties. Ook staat bijvoorbeeld voor bewustwording het meelopen in een opvangtehuis op het programma van deze enthousiaste jongeren.

Sanoja Networks heeft voor elke deelnemer van de Bollywood Crash Course een totaalbedrag van 180 euro afgestaan aan Stichting Vrindavan.
De deelnemers van de Bollywood Crash Course IV treden dit jaar ook op als ambassadeurs van stichting Vrindavan dat zich inzet voor weesmeisjes in Vrindavan.

Stichting Vrindavan is zeer verheugd over het geldbedrag dat gedoneerd is en over het feit dat de dames als ambassadeurs zullen optreden voor de stichting. Wij wensen de deelnemers veel succes toe in Bombay.

NOOT VOOR DE REDACTIE
Organisatie Sanoja Networks/ Sanoja Travel
Contactperson(en) Shashi Bharos
shashibharos@sanoja.nl
0848362774

voor het ontvangen van de factsheet, aanvragen van interviews en overige informatie
Devi Jiawon
0848362774
Meer informatie www.sanojatravel.nl
www.stichtingvrindavan.nl

Translate »